Rome – Vaticaan Italië 2013 dagboek 01 Purmerend >> Lahnstein -DE

01 Purmerend >> Lahnstein -DE

Door een stom ongelukje met de bril moet de start van de tocht worden uitgesteld. Er moet een nieuw glas besteld worden en dan nog gemonteerd. Opticien beloofd dat zaterdagochtend, vandaag dus de bril klaar is. Yes!!

Na het ophalen van de gerepareerde bril van op weg gegaan. Niet naar mijn gewoonte en intuïtie geluisterd. Het navigatie systeem stuurde ons door het Ruhrgebied over Keulen. Grote pech, enorme file voor Keulen wegens renovatie Rijnbrug. Alternatieve route dwars door Keulen naar Koblenz daar is een camping aan de river. Plaatsje heet Lahnstein naar de rivier de Lahn. Het schemert al als we de caravan opstellen. De prefab maaltijd smaakt uitstekend. Nog even rusten en dan vroeg het bed in. Morgen vroeg op.

410km

Camping Wolfsmühle

Lahnstein / Koblenz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.